Home » Bestellen en Prijzen

Bestellen en Prijzen

Nederland Live doet niet aan brons, zilver, goud en platina pakketten. We hebben 1 pakket, die behalve de schijfruimte geen limieten kent. Geen rare constructies, geen kleine lettertjes, gewoon 1 pakket die geschikt is voor het hosten van elk domein en dat voor slechts 5 euro en 8 cent per maand, inclusief een domeinnaam (€4,20 ex. BTW). Voor de echte veelgebruikers is uitbreiding van schijfruimte natuurlijk ook mogelijk of kunt u bij ons terecht voor een dedicated virtual private server!

De prijzen van onze VPS pakketten vindt u hier.

Live

supported - 1000 MB Schijfruimte! (meer nodig?)

supported - Inclusief een .nl, .be, .de of .eu domein! (andere extensie nodig?)

supported - Fair-use gebruik van dataverkeer!


 

5,08 per maand!
(€4.20 ex. BTW)

Eénmalig €15,25 opstartkosten
(€12.60 ex. BTW)


Nu bestellen 


* Indien u een website wilt met een ander tld (zoals .eu, .nu of .tv), dan worden er extra kosten berekend (afhankelijk van de extensie). Zie hieronder een overzicht voor alle prijzen.

DomeinExtra domeinen
.nl €14,88 per jaar (€12,30 ex. BTW)
.be €13,79 per jaar (€11,40 ex. BTW)
.de €13,79 per jaar (€11,40 ex. BTW)
.eu €12,10 per jaar (€10.00 ex. BTW)
.com €15,25 per jaar (€12,60 ex. BTW)
.net €17,18 per jaar (€14,20 ex. BTW)
.org €16,09 per jaar (€13,30 ex. BTW)
.info €17,18 per jaar (€14,20 ex. BTW)
.biz €17,18 per jaar (€14,20 ex. BTW)
.us €15,25 per jaar (€12,60 ex. BTW)
.nu €24,20 per jaar (€20,00 ex. BTW)

Voor eventuele andere exotische tld's kunt u contact met ons opnemen.

 


Uw wilt u bestaande domein verhuizen?

Als u al een domeinnaam heeft vastgelegd kunnen we deze kosteloos voor u verhuizen naar Nederland Live. U bent wel zelf verantwoordelijk voor het opzeggen van de lopende verplichtingen bij de huidige provider en het domein moet 'vrij' zijn om te verhuizen. U kunt bij uw huidige provider navragen op welke wijze dit moet gebeuren. Tevens moet u er voor zorgen dat u mail kunt ontvangen op het administratieve email-adres (volgens de WHOIS van de domeinnaam) er wordt namelijk een mailtje gestuurd naar dit administratieve contactadres van de domeinnaam om de verhuizing goed te keuren.

Voor het verhuizen van een .com .org .info .biz .name .ag .in .us .la .sc .tk .tw-domeinnaam geldt dat wij een authorisatiecode nodig hebben. Deze kunt u opvragen bij de huidige provider, daarbij moet het domein vrij zijn van een LOCK (status protected), alvorens de verhuizing in gang kan worden gezet.

Let er op dat uw gegevens in de whois up-to-date zijn! Wij nemen de gegevens over zoals ze op het moment van de verhuisopdracht staan. Het is wel mogelijk de domeingegevens later nog aan te passen.

Meer dan 1000MB schijfruimte nodig?

Indien u meer dan de 1000MB schijfruimte nodig heeft wordt er €1.21 (€1,00 ex. BTW) per maand per 500MB extra berekend. U kunt ons via e-mail doorgeven dat u meer schijfruimte wenst, dit zal dan direct aan uw account toegevoegd worden.


Wanneer is mijn domein beschikbaar?

De domeinregistraties duren meestal niet langer dan een dag, dit is echter afhankelijk van het registratiebureau en of het een nieuwe aanvraag betreft, danwel een verhuizing. Zie voor de duur van domeinregistraties ook het volledige overzicht voor aanvragen, verhuizingen & wijzigingen