Home » Support » Beheer » FTP accounts » FTP gebruiker toevoegen

FTP gebruiker toevoegen

Om een nieuwe FTP account aan het domein toe tevoegen, selecteer Add FTP user van het menu.
Vul de juiste gebruikersnaam in voor het domein, en vul twee maal het wachtwoord in.

FTP gebruikers kunnen worden toegevoegd aan:

• Hoofd domein
  • Domain alias
  • Subdomain

Als de ftp gebruiker een andere directory wil gebruiken wanneer die inlogd, vul dan de directory in en selecteer.

Edit FTP user
Selecteer Edit van het overzicht  om de opties te veranderen van de ftp gebruiker.