Home » Support » Beheer » Algemene informatie

Algemene informatie

5 Onderwerpen

Overzicht

Een snel overzicht van het hosting pakket, de hoeveelheid web ruimte die gebruikt wordt en de hoeveelheid dataverkeer van deze maand.
    Standaard staat PHP en CGI ondersteuning aan.

Wanneer het schijfgebruik zijn limiet bereikt, wordt er automatisch een mail verstuurd naar de hoofdgebruiker van het domein. Bij overschreiding van de limiet zal de mogelijkheid tot uploaden van bestanden direct worden geblokkeerd, het is dan alleen nog mogelijk om bestanden te verwijderen. De site blijft natuurlijk wel gewoon bereikbaar.

Op het data verkeer zit onze speciale "fair use policy".
    Lees onze algemene voorwaarden voor meer informatie over dit onderwerp.

Verander wachtwoord

Simpel het wachtwoord veranderen voor het domein-beheer.
    Tevens zal het wachtwoord van de statistieken pagina worden aangepast.

Vul twee mail hetzelfde wachtwoord in, en druk op wijzig wachtwoord.

Verander persoonlijke informatie

Wanneer het domein is aangemaakt , kijk dan hier of alle gegevens kloppen.
    Hou dit deel zover mogelijk up-to-date.
    Zo kunnen wij in geval van nood nagaan of het adres en telefoonnummer nog kloppen.

Wij zullen nooit deze gegevens delen met derden !

Taal

Beschikbare talen:

• Nederlands / Dutch
    • Duits / Deutsch
    • Engels / English
    • Fins / Finnish
    • Italiaans / Italian
    • Portugees / Portugues
    • Russisch / Russian

Update hostingpakket

Meer bezoekers ... meer data verkeer.
    In een paar simpele stappen het hosting pakket updaten.
    Van 5 naar 10 - 20 of 30 GB schijfruimte en dataverkeer per maand.