Home » Support » Beheer » E-mail accounts

E-mail accounts

4 Onderwerpen

Overzicht

Forwarding of een catch-all

Een email adres toevoegen / instellen via het tablad E-mail accounts.

Een duidelijk overzicht van alle email accounts op het domein.
    Forward (doorsturen) mail naar andere mail boxen, ideaal bij meerdere hosting domeinen.

• Alle Email wordt door ons mail systeem gefilterd en gescanned op gevaarlijke mail headers en virussen.

Webmail

Klik hier voor een uitleg van de webmail

Mail gebruiker toevoegen

E-Mail gebruiker toevoegen in het menu "mail gebruiker toevoegen"

Vul de gewenste gebruikersnaam in en waar die naartoe moet worden gestuurd.
    Naar:
    • domain
    • domain alias
    • subdomain

Enter het wachtwoord 2X

Als je de mail moet worden doorgestuurd naar een ander mail adres, selecteer dan "doorsturen mail"

En vul in de text vak het nieuwe email adres in.

Verwijder mail user

Open the overzicht pagina van de mail en druk op verwijder.
    LET OP :
    • Alle mail van de email gebruiker wordt direct gewist.
      Wees er zeker van de de gebruiker zhem / haar email heeft gebackuped.

Catch all

Bij een catch all account wordt alle mail die gestuurd wordt naar het domein doorgestuurd naar dit account.