Home » Support » Beheer » Ondersteuning systeem

Ondersteuning systeem

3 Onderwerpen

Open tickets

Zijn er bijvoorbeeld problemen met de webpagina, email-, ftp- of mysql account, gebruik dan het online ticketsysteem in de beheerpagina.
    Zo kan er snel en overzichtelijk gekeken worden wanneer het probleem is ontstaan en wanneer het door ons verholpen is.

Gesloten tickets

Nadat het probleem verholpen is, wordt de ticket gesloten.
    In een duidelijk en helder overzicht worden alle gesloten tickets weeregeven.

Nieuw ticket

Een nieuw ticket aanmaken is erg eenvoudig.

• Selecteer de prioriteit van het probleem.
    • Zet in een korte omschrijving het probleem in het onderwerp
    • Gebruik het text vak om het probleem te omschrijven.

Tips:
    • Omschrijf het probleem kort maar duidelijk.
    • Kopieer geen volledige errors pagina's , tenzij wij erom vragen.
    • Wees altijd vriendelijk ;)